Isännöinti

laukaa

Tarjoamme ammattitaitoista isännöintipalvelua, joka kattaa niin taloyhtiön hallinnollisten asioiden hoidon kuin teknisen isännöinnin. Toimialueemme on koko Suomi, mutta pääasialliset toimialueemme ovat Jyväskylän seutu (Jyväskylä-Laukaa), Sisä-Savon seutukunta sekä Tunturi-Lapissa Ylläksen alue.

HALLINNOLLINEN ISÄNNÖINTI

Hoidamme kaikki asunto- tai kiinteistöosakeyhtön juoksevaan hallintoon liittyvät tehtävät yhtiön hallituksen ohjeiden sekä lain määräysten mukaisesti. Toimintamme on sujuvaa nykyaikaisten isännöintiohjelmistojen sekä reippaan asenteemme ansiosta. Toimimme yhtiön edunvalvojana kilpailutuksissa, urakkaneuvotteluissa sekä lupa-asioissa ja hoidamme vaativatkin tilanteet ammattitaidolla. Olemme usein mukana jo perustajaurakointivaiheessa tarjoten palveluamme rakennusliikkeille.

TEKNINEN ISÄNNÖINTI

Kiinteistön teknisestä elinkaaresta huolehtiminen on tärkeää kiinteistön arvon säilymisen sekä turvallisen asumisen kannalta. Seuraamme kiinteistöjen kuntoa aktiivisesti ja pitkäjänteisesti ja toteutamme huolto- ja korjaustoimenpiteet hallitusti. Tarjoamme myös pienet kiinteistöhuoltotoimet kuten piha-alueiden hoidon sekä pienet remontti- ja korjaustyöt omasta takaa.

KIINTEISTÖJOHTAMINEN

Tarjoamme kiinteistöomaisuuden kokonaishallintapalvelua, joka sisältää niin taloudellisen kuin teknisen kiiinteistöjohtamisen. Huolehdimme tällöin perinteisen isännöinnin lisäksi kiinteistösi tuottavuuden ja arvon säilymisestä.

Share